poster

Patrole na putevima

Motorway Patrol (1999)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 17

EPIZODA: 7

SINOPSIS

Ova serija donosi najluđe avanture članova novozelandske cestovne patrole; puno kaosa na autocestama, vozačkih nepodopština, brzih potjera s autima i psima u glavnim ulogama, preteških vozila i užitaka prvenstva u ragbiju.

Producent: Philippa Hall

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lovac na starine: Restauratori (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
  • Srodne duše (2016)

    image
    Amy Bruni i Adam Berry posjećuju osobe koje vjeruju da su im kuće zaposjednute. Oni pokušavaju uspostaviti kontak sa duhovima i zabilježiti paranormalne aktivnosti.
  • Zapljene zrakoplova (2010)

    image
    Trojica stručnjaka za zapljene jure za luksuznim zrakoplovima po cijeloj Americi. Oslanjajući se na razum i vještine, bez imalo straha izlažu se velikim rizicima...
  • Fina peciva i kolači sa Anom Olson (2012)

    image
    Prestižna slastičarka Anna Olson otkriva nam svoj sladak svijet pun slastičarskih vještina. Od klasičnih muffina do meringuea, od kremastih kolača do kroasana,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.