SEZONA: 4

EPIZODA: 74 - Serijski program

SINOPSIS

297. epizoda -
Šahika želi naučiti raditi s djecom i koristi priliku da provede vrijeme s Halitčanom. Ender govori Hasanu Aliju da još ima priliku za saradnju s njom kako bi se riješili Šahike. Hasan Ali i Sedahi uvjereni su da Mahmut neće ubiti Šahiku i da će im priznati da je radio za nju. Jildiz se ponovo brine zbog Čagataja koji je napustio kuću i uvjerena je da je ponovo u hotelu. Hasan Ali otkriva da je Mahmut očajniji nego što je mislio i da je zaista spreman počiniti ubistvo.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.