SEZONA: 4

EPIZODA: 35 - Serijski program

SINOPSIS

258. epizoda -
Jildiz želi objasniti Čagataju da je došlo do nesporazuma i da ona nema ništa s njegovim ocem. Hasan Ali se trudi biti dobar prema Ender i iznenađen je jer je ona gruba prema njemu od samog početka. Mert govori Zehri da neće dozvoliti Ajsel da radi kod Jildiz. Asuman želi spojiti Čagataja i Hasana Alija, ali Jildiz nije sigurna da je to dobra ideja. Feride upozorava Čagataja i govori mu da treba biti što dalje od Jildiz. U praonici nastaje problem jer je Emir ostavio poruku u odjeći za jednu djevojku. Ender je iznenađena jer je Hasan Ali ipak pristao na ideju da njihova firma bude sponzor izložbe umjetnina. Hasan Ali govori Čagataju zašto je morao otići od njega i od Feride te ga moli da mu pruži novu priliku.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.