poster

Eko zona

Eko zona

Hrvatska

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

EPIZODA: 508

SINOPSIS

U Srednjoj školi Matije Antuna Reljkovića u Slavonskome Brodu reforme su već davno počele jer je škola kroz nekoliko europskih projekata opremljena za podučavanje o budućnosti ekološke poljoprivrede, što podrazumijeva proizvodnju i preradu ekoloških proizvoda.
Nedavno je završilo javno savjetovanje o prijedlogu nove odluke o prikupljanju otpada u Zagrebu. Prema toj odluci računi bi se sastojali od fiksnog i varijabilnog dijela koji bi ovisio o količini proizvedenog miješanog otpada na mjesec.
Udruge i znanstvene institucije pozivaju sve zainteresirane na javno savjetovanje o smjernicama koje nam mogu pomoći u povećanju udjela obnovljivih izvora energije u lokalnim zajednicama te tako ubrzati energetsku tranziciju.
Nedavno su profesori s Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije u Zagrebu, Ivica Tikvić i Damir Ugarković, napisali knjigu Opća i krajobrazna ekologija šumskih ekosustava umjereno toplog klimatskog područja.

Fotografije

Eko zonaEko zonaEko zonaEko zonaEko zona

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.