poster

Skrivene simpatije: reality show

Secret Crush (2021)

gejming, zabava | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 18 - reality show

SINOPSIS

Novi Novi britanski reality 'Skrivene simpatije' (Secret Crush, 2021.) ultimativna je igra ljubavi - priznanje osjećaja s visokim ulozima koje nadgleda komičarka Verona Rose. U ovoj emisiji zaljubljeni priznaju nešto potpuno neočekivano osobi koja im se sviđa. Neki će trijumfirati, a neki će doživjeti neuspjeh. Dok se neki poznaju cijeli život, neki su se vidjeli samo jednom, ali su ostavili snažan uzajamni dojam. Jedni vole iznenađenja, dok će drugima biti pomalo neugodno. Tko će ostvariti svoje namjere u osvajanju simpatije? Zaljubljeni će potajno pozvati svoju simpatiju da im se pridruži na večeri ili piću kako bi otkrili svoje osjećaje pred kamerom. Svjesna da se nekome u svom životu potajno sviđa, druga osoba neće se moći oduprijeti znatiželji tko bi to mogao biti. No neće saznati koga su očarali sve dok ne stignu na ugovoreni spoj. Iskrena otkrića, šokirana lica, suze olakšanja i potencijalne nove veze - sve vas to čeka u novom uzbudljivom showu 'Skrivene simpatije'. Sudionike će predstaviti komičarka Verona Rose, a također će i nadzirati njihove romantične izjave. Verona je najpoznatija po tome što je bila dio komičarskog dvojca s Donnom Preston.

Producent: Ben Cook

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bobby Flay i ovisnost o roštilju (2011)

    image
    Bobby Flay is known for his barbecue so this is the perfect show for him to showcase his barbecuing skills. In this series, Flay takes outdoor grilling to the...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.