poster

Revenge of the Barbarians

Hrafninn flýgur (1984)

dramski, akcioni, istorijski | Island, Švedska

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.8/10

SINOPSIS

Irska: Vikinzi haraju zemljom, traže srebro i robove, ubijaju sve muškarce i žene koji im se nađu na putu. Jedan dječak je isto tako trebao nastradati, ali Viking se sažali nad njim. 20 godina kasnije na Islandu dječak kreće u osvetnički pohod lukavim metodama na Thorda i Eirika, norvešku polubraću odgovornu za gubitak njegovih roditelja i otmicu njegove sestre.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dolina borbi (2016)

    image
    Mlada žena pronađena je mrtva nakon uplitanja u nezakonite borbe. Njena sestra, Vindzor, počinje da trenira s poznatim bivšim borcem, u nameri da tako pronađe ubicu.
  • Retka zverka (1984)

    image
    Jim Malden (Rutger Hauer) je veteran iz Vijetnama koji je izgubio ženu i dete i živi sam na ostrvu punom retkih ptica. Njegov jedini kontakt sa ljudskim svetom je...
  • Kojot (2017)

    image
    Nakon što je nasledio kuću u udaljenom gradu, mladić se zatiče u sred sukoba sa lokalnim tajkunom.
  • Vrijeme ratnika (1991)

    image
    U povodu smrti velikana hrvatskog glumišta, kazališnog i filmskog glumca Josipa Gende, Hrvatska televizija prikazuje igrani film "Vrijeme ratnika". Film "Vrijeme...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.