SINOPSIS

Film prati život Džej Džeja koji je džanki, gubitnik, pametnjaković nekadašnji frizer sada ovisnik. Jednog dana on upoznaje Parm, devojku slobodnog duha i njih dvoje se zaljubljuju. Džej Džejeva zavisnost o heroinu raste iz dana u dan i uskoro on počinje da pljačka. Kada ga uhvate, pod pretnjom hapšenjem on postaje cinkaroš i pomaže dvojici korumpiranih policajaca sa informacijama o njegovim nekadašnjim poznanicima narkomanima. Cela ova situacija Džej Džeja polako gura sve dublje u vrtlog emocija i samoprezira.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hešer (2010)

    image
    Glasna muzika. Pornografija. Spaljivanje stvari do temelja. To su neke od omiljenih Hešerovih stvari. A to je ono što je Hešer uneo u živote Ti Džeja i njegovog...
  • Američki psiho (2000)

    image
    Patrik Bateman je uspešan poslovni čovek. U slobodno vreme, bez ikakvog posebnog razloga ubija ljude sa kojima dolazi u kontakt.
  • Inspektor Fletfut (1973)

    image
    Bivši napuljski oficir Skarano zvani Barun povezan je sa moćnim narkoklanom iz Marseja, koji mu pruža zaštitu ne bi li proširio svoje područje delovanja na Italiju.
  • Predgrađe (2017)

    image
    Dobitnici nagrade Oskar® Braća Coen i George Clonney donose napetu kriminalističku misteriju smeštenu u 1950. godinu u predgrađe, gde se najbolje i najgore...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.