Otkrijte zašto su Nijemci bili odani Führeru u novoj dokumentarnoj seriji

понеделник, 22 август 2016 10:39

U ponedjeljak, 22. kolovoza, emitirat će se premijera nove dokumentarne emisije u dva dijela koja se bavi njemačkim reakcijama i razlozima vjernosti nacističkom režimu, ali i samome Adolfu Hitleru – „Hitlerov narod“. Viasat History će prikazati dosada neobjavljene snimke i fotografije koje nastoje objasniti fenomen koji je zgrozio ostatak svijeta.


Čak i kad se tijek rata počeo okretati protiv sila Osovine, Führer, koji je sve više gubio dodir sa stvarnošću, i dalje je opčinjavao njemačku javnost. Mnogi su i dalje bili uvjereni da će ipak nekako uspjeti izvući pobjedu iz ralja poraza. Ova zanimljiva dvodijelna dokumentarna serija istražuje razloge te vjere. Kako je taj bivši vojni dočasnik koji je postao mesijanska ličnost uspio osigurati tako široku potporu? Na ovo pitanje odgovaramo s pomoću spisa, pisama i fotografija koje, uz nikad prije objavljenje snimke u boji, daju živu sliku života pod čizmom nacizma.

Prvi dio pokušava rasvijetiliti kako je Hitler, kad je postao njemački kancelar, uspio preustrojiti zemlju tako da on postane središte oko kojeg se sve vrti te kako je svoju fašističku politiku zasnovao na teroru.

U drugom dijelu pokušavamo naći odgovor na pitanje zašto je tako mnogo Nijemaca ostalo odano svom Führeru i nakon poraza Trećeg Reicha u bitci za Staljingrad koji je poljuljao vjeru Nijemaca, a njihov poraz bio je samo pitanje vremena?

Viasat History

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.