poster

Bez kočnica

Bez kočnica (2016)

magazin | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Što starije to bolje. Ekipa emisije “Bez kočnica” provjerila je što je tako fascinantno kod oldtimera i zašto ih njihovi vlasnici obožavaju. Možda zato što je jedan od njih izrađen od platna a drugi najvažniji za povijest modernog auta… Gledatelji imaju priliku pogledati priče o četiri rijetka automobila i njihovim hrvatskim vlasnicima.
A nakon izleta u prošlost slijedi povratak u budućnost. Sljedeći „gost“ “Bez kočnica” je apsolutna zvijezda ove godine i ima sve karakteristike da to ostane i u godinama koje dolaze. Ekipa iz “Bez kočnica” testirala je najnagrađivaniji automobil godine - novu Opel Astru.
Bliži se vrijeme za zamjenu guma. Zimske dolje, ljetne gore. Kako prepoznati kada je pravi trenutak za zamjenu, što o tome kaže zakon i zašto su ljetne gume za ljeto, a zimske za zimu, gledatelji mogu saznati u današnjoj emisiji Bez kočnica.
U rubrici “Extreme” gledatelji imaju priliku saznati sve o najjačem dizelskom SUV automobilu na svijetu koji donosi fascinantnu novu tehnologiju.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Slike

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Arhiv B

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Puls Srbije

    image
    Snagu ljudskih sudbina, aktuelnih dešavanja i odabranih sagovornika, svakog radnog dana, od 11:00, opipavaju Miloš Anđelković i Milica Marković u emisiji PULS...
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.