Ocena: 8.2/10
Ocena korisnika: 9.6/10
(214 glasova)

SADRŽAJ

Klint Istvud je „Čovek bez imena“ koji se udružuje sa podjednako smrtonosnim Li Van Klifom u potrazi za sadističkim ubicom i njegovom grupom desperadosa u ovom klasiku sa neprekidnom akcijom.
Dva čoveka jašu iz grada na Divljem zapadu da uhvate Indija (Gijan Marija Volonte), poremećenog ubicu koji je pobegao iz zatvora. Jedan je lovac na glave „Čovek bez imena“ – leden, smrtonosan, brz na pištolju i zainteresovan samo za novac od nagrade (Klint Istvud). Drugi čovek je Pukovnik Mortimer (Li Van Klif), koji žudi da se osveti za smrt svoje sestre za koju je kriv Indio. Ova dvojica jedva da veruju jedan drugome. Ali se ipak dogovaraju da se „Čovek bez imena“ infiltrira u Indijevu bandu, što i čini. Plan je da „Čovek bez imena“ odvede Indijevu bandu u zamku – pljačku banke – gde će ih čekati Pukovnik Mortimer, s namerom da uhvati Indija. Ipak, Indio uspeva da ih sve prevari i opljačka banku, pre nego što to Pukovnik shvati. Pukovnik počinje da sumnja da je žrtva prevare. I Indio postaje sumnjičav. U žestokom okršaju on uspeva da zarobi Pukovnika i „Čoveka bez imena“. Oni ga odvode da skladišta naoružanja i municije, a potom Indio šalje svoje ubice da ih eliminišu. U žestokom obračunu, Pukovnik i „Čovek bez imena“ ubijaju sve pripadnike Indijeve bande, osim samog Indija. Indio je ostavljen na milost i nemilost Pukovnika Mortimera. „Čovek bez imena“ uzima novac od nagrade i odlazi dalje.

Slike

Za dolar višeZa dolar višeZa dolar višeZa dolar višeZa dolar višeZa dolar višeZa dolar više

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Savršena maska (2015)

  image
  U očajničkoj želji da pobegne od braka s brutalnim verenikom, Willa Randall se pridružuje konjičkoj konjici prerušena u dečaka. Obučena u uniformu, oseća se...
 • Horizonti zapada (1952)

  image
  Povratak kući nakon građanskog rata dvojicu braće odvešće na suprotne strane zakona...
 • Dok (1971)

  image
  U priči o legendarnom obračunu kod OK Korala, Stejsi Kič igra legendarnog Doka Holideja, a Haris Julin maršala Vajata Erpa.
 • Staza iskupljenja (2001)

  image
  Banda nemilosrdnih kriminalaca koju predvodi Charlie Ledbetter opljačka ranč Charlieja Hancocka, a mirnog rančera kasnije i ubije. Za Hancockom ostaju dva sina,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.