poster

Bez kočnica

Bez kočnica (2016)

magazin | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Muke naše svagdašnje - svi mrze nepopularne ležeće policajce. Zašto je Hrvatska država s najvećom koncentracijom ovih neugodnih prepreka u Europi i kako one utječu na zdravlje automobila.
Skrojen po aktualnoj modi - ekipa iz “Bez kočnica” isprobala je atraktivni Renault Captur Outdor, automobil koji spaja okretnost s offrad karakteristikama, male dimenzije s prostranošću i moderno s pomodnim.
Ekstremni luksuz - “Bez kočnica” otkriva koji je najduži serijski automobil na svijetu i što sve skriva u svojoj iznimno prostranoj i luksuznoj unutrašnjosti.
Jurilice ponovo na cestama - ususret glavnoj sezoni na dva kotača “Bez kočnica” se brine za tehničku ispravnost motocikla i sigurnost vozača.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Slike

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • À l'Affiche

    image
  • Magazin TV

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Svako dobro (2020)

    image
    Novinar Ahmed Bradarić vodit će nas diljem Bosne i Hercegovine gdje ćemo upoznavati zanimljive, vrijedne i neobične ljude. Neki od njih su svjetski avanturisti,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.