SEZONA: 1

EPIZODA: 9 - Carrier Kingpin

SADRžAJ

Obezbeđenje na najvećem aerodromu u Peruu radi non-stop kako bi zaustavilo nezakonite aktivnosti. Najveći problem je krijumčarenje kokaina. Policija zaustavlja ženu sa malim detetom. Ako je mula, agenti moraju da smisle šta da rade sa detetom.

Slike

Aerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: PeruAerodromsko obezbeđenje: Peru

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • China Uncovered

    image
  • Misterije Mekonga (2017)

    image
    Slijev rijeke Mekong jedno je od biološki najraznolikijih područja na svijetu, ali i jedno od najmanje istraženih. U ovom desetodijelnom serijalu putujemo niz ovu...
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Uspon mašina (2014)

    image
    "Uspon mašina" koristi kompjutersku grafiku da rastavi neke od najekstremnijih mašina na svetu i razotkriva neverovatne inženjerske poduhvate koji čine njihovu srž.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.