SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Tiger Eyes

SADRžAJ

Porodica Irvin - Teri, Bindi i Robert - nastavlja zaveštanje Stiva Irvina kroz svoj rad u velikom australijskom zoološkom vrtu.

Slike

Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!Pa to su Irvinovi!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ben Fogle - Ljudi od divljine (2013)

    image
    Ben Fogle traži ljude koji su okrenuli leđa suvremenom načinu života i odselili se u izolirane kutke svijeta. Sastat će se s hrabrim pojedincima koji su izabrali...
  • Linea Blu (1994)

    image
  • Lovci na opal (2018)

    image
    The series follows crews of fearless opal miners on their mission to unearth a fortune in some of Australia's harshest and remote landscapes.
  • Svijet vrtlara (1968)

    image
    Gardeners' World je dugovječna BBC-jeva emisija o vrtlarstvu. Prva je prikazana 1968. godine i još se emitira. Voditelj u prvom nastavku bio je Ken Burras iz...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.