poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Režiser: Miguel Córcega

EPIZODA: 123

SADRžAJ

Budući da dr. Tejeiros nije primio Danielu, ona kaže njegovoj tajnici da zna da on nešto skriva i da će kad-tad morati progovoriti. Daniela kaže Gavioti da je njezina baka oduševljena njome i da neće doći na festival tekile iz solidarnosti s ostalim Montalvicama, ali da će muški dio obitelji doći. Na koktelu Rodrigo kaže Alonsu Santoveni da je čuo kako viče na Gaviotu i da mu se to nimalo ne sviđa. Kaže mu da nitko nikada nije vikao na nju dok je radila u tvrtki Montalvo. Alonso mu odgovori da se obično uznemiri uoči velikih priredbi i da ni on ne voli vidjeti kad Gaviota plače, ali i doda da ju je često viđao uplakanu nakon razgovora s Rodrigom. Gaviota vidi da njih dvojica razgovaraju i to joj se ne svidi. Aaron dolazi na festival i pokuša u obraz poljubiti Gaviotu, ali ona ga odbije. Clarita i gđa Jose dolaze na festival i zadivljene su. Pijana Isadora kaže Minervi, Fedri i Sofiji da nijedna žena nije toliko bezuspješno pokušavala zavesti njezina muža. Fedra joj kaže da bi se morala prerušiti u Gaviotu da bi uspjela.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Natalia i Diego upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi...
  • Mala supruga

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.