poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Režiser: Miguel Córcega

EPIZODA: 115

SADRžAJ

Gaviota i Rodrigo izlaze na slobodu. Rodrigo zamoli Gaviotu da žive skupa, kaže joj da je htio miran život s Isadorom, ali da to nije moguće, te da će tražiti rastavu. Svjestan je da će ga ona ucjenjivati djetetom. Gaviota mu kaže da moraju najprije definirati svoju situaciju. Isadora zagrli i poljubi Francisca, kaže mu da je on njezina sreća. Rodrigo kaže Gavioti da mu je Isadora prijetila da će je uništiti ako njih dvoje ponovno budu skupa. Gaviota mu odgovori da se ne bi trebao rastati od žene jer ne želi razočarati ing. Avellanedu, ali on je moli neka da otkaz. Rodrigo se ispriča Clariti zbog skandala koji je napravio u restoranu i kaže joj da ne želi da izlaze na večere s g. Alonsom. Gaviota kaže Rodrigu da pristaje dati otkaz jer ga voli, ali da će se morati pričekati dok g. Santovena ne nađe drugu pomoćnicu. Gaviota kaže mami da će dati otkaz.

Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Natalia i Diego upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi...
  • Mala supruga

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.