poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Režiser: Miguel Córcega

EPIZODA: 88

SADRžAJ

Ofelia je ljubomorna jer misli da je Roman kupio darove Sanjuani. Carmelo objasni Ofeliji da je slao darove Sanjuani, a ona je mislila da je to rođendanski dar, a Roman je nije htio razočarati. Ofelia se ispriča Romanu jer ga je nepravedno optužila. Francisco kaže Estefanu da je angažirao nekoliko glumaca koji će predstavljati njegove roditelje na dan njegove ženidbe. Francisco kaže Rodrigu da ima karte za Sofiju i da nakon vjenčanja lete u Japan. Sofia kaže da će joj obitelj nedostajati. Licemjerni Francisco kaže da bi ostao kad bi dobio poslovnu ponudu u Meksiku. Gaviotu pošalju u Tequilu da kaže ljudima da štite nasade od bakterija. Aaron se naljuti kada Patricio kaže da nitko od obitelji neće doći na njegovu ženidbu s Pamelom. Pamela kaže Fedri da je Aaron vrlo razdražljiv i da je sigurna da je to zbog Minerve. Fedra kaže Aaronu da bi se trebao smiriti i više posvetiti pripremama za vjenčanje. Aaron kaže da mu u poslu ne ide kako je očekivao.
Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Natalia i Diego upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi...
  • Mala supruga

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.