EPIZODA: 54

SADRžAJ

Isadora i Francisco su u Acapulcu. Rodrigo kaže Gavioti da kada su se rastali na Badnjak, on je od Isadore zatražio rastavu, a ona bijesna otjerala ga je. Kad je otišao k njoj, susjeda je rekla da je ona otputovala i on je pomislio da ga je ona napustila, te se on vratio Isadori, ali ne voli je. Nezadovoljna kako je gđa Pilar dočekala Elvisa, Daniela odluči otići živjeti s njime. Sofia se snebiva i kaže joj da ako joj je cilj bio da iznervira obitelj, u tome je uspjela. Kaže joj i neka vrati Elvisa u Afriku. Danielu to razbjesni i kaže da voli Elvisa. Rodrigo kaže Gavioti da je ne želi uvrijediti, ali ga zanima je li ona imala odnose s nekime nakon što je bila s njim. Gaviota odgovori da je spavala jedino s njime.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Natalia i Diego upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi...
  • Mala supruga

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.