SEZONA: 1

EPIZODA: 9 - Pejton

SADRžAJ

Vlatko Voloder, Miro i Tomislav Josić i nekolicina njihovih prijatelja nekoliko su dana odolijevali napadima više od 500 neprijateljskih vojnika. Ishod je bio nevjerojatan. Pobijedili su! Rat za Vukovar službeno je završen 18.11.1991., a 19.11. u dijelu Vukovara popularno nazvanom Pejton vodila se jedna od najkrvavijih bitaka. Četiri čovjeka borila su se s cijelom vojskom. Na kraju su se predali nakon što su dobili bitku, jer Miro Josić nije htio ostaviti djevojku, a Vlatko Voloder ranjenog brata, pa nisu otišli u proboj. Ovo je također priča kako su preživjeli logore i osude na smrt na sudu u Beogradu.
Direktor produkcije: Dominik Galić

Slike

Heroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji VukovaraHeroji Vukovara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.