SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - Riding for Mother Russia

SADRžAJ

U zaraćenoj istočnoj Ukrajini koju drže pobunjenici Majkl se upoznaje s Noćnim vukovima: motociklističkom bandom koju podržava Kremlj. Majkl saznaje o zadatku Noćnih vukova na prvoj liniji fronta i traži njihovog vođu Hirurga u Moskvi.

Slike

Necenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom VeromNecenzurisano sa Majklom Verom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Imamo rešenje

    image
    Cilj serijala ‘Imamo rešenje’ je afirmacija domaće nauke i struke kroz prezentaciju praktičnih rešenja primenjenih na farmama, plantažama i poljoprivrednim...
  • Recite Al Jazeeri

    image
    Intervju “jedan na jedan” s regionalnim i svjetskim čelnicima, utjecajnim i alternativnim glasovima koji oblikuju naše vrijeme.
  • Mise au point (2006)

    image
  • Storyteller

    image
    Extraordinary stories about ordinary people on the front lines of social, political and environmental change.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.