poster

Informer

Informer

magazin | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 48

SADRžAJ

Inicijalna ponuda dionica neke tvrtke (IPO) javnost nije zanimala još od onih lažno dobrih pretkriznih vremena kada smo mahnito - čak i na kredit - kupovali dionice HT-a i Ine. IPO je opet u fokusu - prodaja dionica HEP-a jedna je od opcija namicanja novca za kupnju Ine. 'Informer' provjerava kako diše tržište kapitala, ali i građani kao najizdašniji kupci.
Upravo je IPO jedna od opcija spasa prezaduženoga Agrokora. S obzirom na to da bi to podrazumijevalo smanjenje vlasničkoga udjela Ivice Todorića u koncernu, to će mu vjerojatno biti posljednja opcija. 'Informer' istražuje - koje su sve opcije na stolu?
Neefikasnost države ogleda se čak i u tako banalnoj stvari kao što je gospodarenje otpadom. Ne samo da smo zamalo ostali bez gotovo pola milijarde eura iz EU fondova nego je upitno i hoćemo li uspjeti stići barem neke rokove. Koje? Kada će građani početi sortirati otpad?
'Informer' donosi i priču o tome što se sve parafiskalno plaća već u prvome mjesecu poslovanja novootvorene tvrtke. Da nema knjigovođe, poduzetnici ne bi znali kome što treba platiti ni tko su sve vjerovnici koji traže svoju 'desetinu'. 'Informer' ovaj tjedan donosi kako to izgleda u praksi.

Slike

InformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformer

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na lepše

    image
  • Puls Srbije

    image
    Snagu ljudskih sudbina, aktuelnih dešavanja i odabranih sagovornika, svakog radnog dana, od 11:00, opipavaju Miloš Anđelković i Milica Marković u emisiji PULS...
  • Arhiv B

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.