SEZONA: 10

EPIZODA: 1 - lifestyle emisija

SADRžAJ

Emisija o interijerima, koju uspješno vodi i uređuje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kreće s desetom sezonom emitiranja na RTL-u, što samo potvrđuje njenu kvalitetu.
Jubilarna sezona počinje 9. listopada 2016. godine i donosi inspirativna rješenja za opremanje svih prostorija doma, od spavaćih i dnevnih soba, pa sve do zahtjevnijih prostorija poput kupaonica i kuhinja. Osim toga, emisija i u ovoj sezoni priprema odlične uradi-sam tutoriale koje je publika odlično prihvatila. Ljubitelji vlastoručne izrade tako će naučiti izraditi dekorativne vaze, dječji stol, pa čak i tepih.
Poznavatelji arhitektonske scene zasigurno će uživati u projektima renomirane austrijske arhitektice Marion Wicher, zaviriti u neke od najljepših kuća u Istri, ali i zagrebačke stanove za najam koji posljednjih godina postaju pravi poligon za istraživanje granica arhitektonske i dizajnerske mašte.
Osim emisije, Mirjana trenutno priprema i novu knjigu, ali i proširuje liniju proizvoda za dom pa nas ove jeseni očekuju nove mirisne svijeće, prekrivači, posteljina, kućni ogrtači i još mnogo toga.

TRAJANJE: 30 min

Slike

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ora juaj

    image
  • Veče sa Ivanom Ivanovićem (2016)

    image
    Najgledaniji i najduhovitiji šou program u Srbiji nagoveštava i najspektakularniju sezonu do sada. Dirigentska palica Ivana Ivanovića dodirnuće sve aktuelne teme,...
  • Nedeljom u tri

    image
  • Sanja Show (2004)

    image
    "Sanja" was daily talk show format broadcasted on Croatian RTL Television. The host of the show was famous Croatian singer and national celebrity Sanja Dolezal....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.