poster

Kod Ane

Kod Ane (2007)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 34

SADRžAJ

Ana sprema kulinarska iznenađenja, ovoga puta u znaku proljeća jer na meniju se nalazi - cvijeće. U četiri maštovita jela uz Anu će uživati i njeni gosti, distributeri opreme za enogastronomiju Larisa Radin i Tonino Šahini. Za predjelo ih čeka rižoto od graška, kozjeg sira i cvjetova tikvica. Za glavno jelo Ana priprema file od bifteka u papru s montpelier maslacem, te nastavlja u cvjetnom tonu s prženim cvjetovima tikvica. Desert je pravi klasik iz djetinjstva, svima omiljen štrudl od trešanja.

Slike

Kod AneKod AneKod AneKod AneKod AneKod Ane

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Pionirka (2011)

    image
    Ree Drummond, a city gal-turned-rancher's wife, creates down-home dishes on her picturesque Oklahoma ranch.
  • Hrana na štiklama

    image
    Serijal Hrana na štiklama nije samo koncept, to je životni stil. Predstavlja mladu, modernu ženu, koja pored svakodnevnih obaveza pronalazi vreme i način za...
  • Sedmoro malih Džonstona (2013)

    image
    Džonstonovi su porodica koju čini sedmoro malih ljudi koji žive u Džordžiji. Oni su u procesu izgradnje specijalnog doma za sebe prema odgovarajućim dimenzijama.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.