poster

Puna kuća Raftera

PACKED TO THE RAFTERS 5 (2008)


SEZONA: 5

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Dave umišlja da će Julie dobro podnijeti vijest o njegovu poljupcu s Frankie, ali zapravo zna da to neće biti tako. Frankie želi dati otkaz, a Dave je uvjeri da ne donosi ishitrene odluke.
Nakon pogrešnog zaključka da je Dave spavao s Frankie, Coby mu očita bukvicu. Julie se grize zbog večeri provedene s Adamom i prizna Daveu da je Adam navratio i da su otvorili vino. Dave napokon prizna Julie da se poljubio s Frankie. Julie je povrijeđena i odlazi u ured, a Adam joj ponudi rame za plakanje.
Donna oda Daveu da je Julie zagrijana za Adama i on odlazi u ured po nju.
Carbo je na sto muka kad mu Retta prizna da nije zadovoljna načinom na koji se on ljubi. Uskoro shvati da su Rettine izjave rezultat trudnoće i podivljalih hormona.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tinejdž veštica (2014)

    image
    When Emma and her single father move to a new town, she thinks all she'll have to deal with is making new friends - until she starts developing strange powers and...
  • Victorious (2010)

    image
    Victorious je sitcom o zgodama i nezgodama Tori Vege, djevojke koja pahađa elitnu holivudsku umjetničku srednju školu.
  • Dobra nevolja (2019)

    image
    Serija prati Callie Adams-Foster (Maia Mitchell) i Mariana Adams-Foster (Cierra Ramirez) i njihov novi život u Los Anđelesu. Ovo je spin-off serije The Fosters.
  • Džesi (2011)

    image
    Serija prati Džesi Preskot, mladu ženu iz malog grada sa velikim snovima koja, buntovna prema svom strogom ocu, odlučuje da napusti vojnu bazu u Teksasu gde je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.