poster

Puna kuća Raftera

Packed to the Rafters (2008)


SEZONA: 5

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Bliži se Valentinovo, a Ben i Emma si još nisu priznali ljubav. Netko će to morati prvi učiniti. Donna nastoji pokazati Tedu da joj je stalo do njega. Ben joj predloži da ga jednostavno pozove van.
Matt se odluči našaliti s cimerima te im pošalje anonimne čestitke za Valentinovo. Jake ubrzo shvati da je posrijedi šala, ali Coby pomisli da mu je čestitku poslala Frankie. Razočara se kad Frankie dođe na posao i pronađe na svom stolu čestitku, ali nitko ne zna tko je pošiljatelj.

Ben je dojavio Julie da se Donna još zanima za Teda, no njoj to nije drago. Ted dobije čestitku za Valentinovo i Julie pomisli da ju je poslala Donna te joj kaže kako joj je neobično što se njezina prijateljica zanima za njezina oca. Donna shvati da ima konkurenciju.

Carbo iznenadi Rettu i ispuni kuću cvijećem. Adam nagovori Julie na intervju na lokalnoj radijskoj postaji.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tinejdž veštica (2014)

    image
    When Emma and her single father move to a new town, she thinks all she'll have to deal with is making new friends - until she starts developing strange powers and...
  • Victorious (2010)

    image
    Victorious je sitcom o zgodama i nezgodama Tori Vege, djevojke koja pahađa elitnu holivudsku umjetničku srednju školu.
  • Ein Schloss am Wörthersee (1990)

    image
    A castle on the Wörthersee is a 34-part German-Austrian television series.
  • Dobra nevolja (2019)

    image
    Serija prati Callie Adams-Foster (Maia Mitchell) i Mariana Adams-Foster (Cierra Ramirez) i njihov novi život u Los Anđelesu. Ovo je spin-off serije The Fosters.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.