EPIZODA: 1

SADRžAJ

Kućevlasnike u Sjevernoj Americi pitamo o kojim mjestima za život maštaju. Izabiru tri lokacije u svijetu o kojima su oduvijek razmišljali, a mi im onda pokažemo kako bi njihov život mogao izgledati da se onamo presele.
Na temelju aktualne tržišne vrijednosti njihove kuće u Sjevernoj Americi obilazimo dvije spektakularne kuće u dvije zemlje koje se prodaju za istu cijenu kao i njihova.
Naši vodiči predstavljaju im fantastičan lokalni život i upućuju ih u to zašto bi svaka od tih zemalja bila sjajno mjesto za dom, a naši kućevlasnici iznose mišljenja o svojim favoritima na svakoj lokaciji.
To je melem za oči i za dušu, pola sata bježanja od stvarnosti, što bi bilo kad bi bilo... Naši su kućevlasnici možda našli svoj raj, ali što je s vama?
Kad biste mogli prodati svoju kuću i preseliti se u raj, biste li došli u iskušenje da živite ovdje i kupite ovo?

1. epizoda: Merri i Franco

Tržišna cijena: 575.000 $

Merri, Franco i njihova obitelj traže lokaciju s umjerenom klimom tijekom cijele godine kako bi punim plućima uživali u svom aktivnom životnom stilu. Razmišljaju o selidbi u San Diego, hrvatski Rovinj ili na španjolske andaluzijske brežuljke. No hoće li želja da što bolje prođu biti važnija od vožnje bicikla pod sunčanim nebom?

Slike

Novi dom, novi životNovi dom, novi životNovi dom, novi životNovi dom, novi život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Paklene mačke (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Kuća od srca (2014)

    image
    Pomoći najvećem broju ugroženih porodica u kratkom roku – to je cilj ekipe serijala “Kuća od srca”. Razloga zbog koga je ova emisija najhumaniji TV serijal na...
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
  • Kućni ljubimci

    image
    Ljubitelji životinja ponovno će na Hrvatskoj radioteleviziji moći pratiti emisiju Kućni ljubimci autora Antuna Ponoša. Emisija se vraća u svoj dugogodišnji termin...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.