poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska
Režiser: Ivan Miladinov

Ocena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 12

SADRžAJ

Ove nedjelje u emisiji "Volim Hrvatsku" rocker Zoran Mišić, pjevačica ozbiljne glazbe Antonela Malis i poznata televizijska voditeljica Željka Fattorini tim su Goranov, a u Reneovoj ekipi su mladi glumac Dado Ćosić, pjevačica Ivana Kindl i modna dizajnerica Ivana Popović.
Kroz pitanja iz povijesti filma i televizije insertima i pitanjima prisjetit ćemo se Gruntovčana, Drage Bahuna i glazbene emisije Cro pop rock; "Klepka" i "đelad" su riječi čija točna značenja tražimo; znate li kakvog je oblika otok Galešnjak u Pašmanskom kanalu?; iz kojeg je romana lik Melkior Tresić?; koje godine Republika Hrvatska postaje članicom Ujedinjenih naroda? Koji je naš rukometaš bio najbolji strijelac Olimpijade u Londonu s 49 postignutih golova? Koliko su nepismenih osoba popisivači stanovništva registrirali u zadnjem dostupnom nam popisu?
Odgovore na neka od ovih pitanja nismo dobili, pa provjerite što je bilo presudno za pobjedu u dvanaestoj emisiji "Volim Hrvatsku".
Hoće li Dado Ćosić, Ivana Kindl i Ivana Popović osigurati kapetanu Reneu još jednu pobjedu ili je više spretnosti, znanja i sreće i ovaj put imala Goranova ekipa - Zoran Mišić, Antonela Malis i Željka Fattorini?
Budite još jedno nedjeljno poslijepodne s nama na Prvom programu HTV-a.

Scenarista:
Voditelj: Mirko Fodor

Slike

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.