poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska
Režiser: Ivan Miladinov

Ocena korisnika: 7/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 13

SADRžAJ

Još su samo tri emisije do kraja ovogodišnjeg emitiranja serijala VOLIM HRVATSKU!
Tko će pobijediti u 13. emisiji? Goranova ekipa - Kristijan Rahimovski, Lana Klingor i Sonja Šarunić ili su dobitna kombinacija za Renea - Lea Mijatović, Melita Hrengek i Hrvoje Kečkeš?
Kod koga je eksplodirala "bomba" u igri "Sretan rođendan" i tko je znao točne odgovore na pitanja: koliko zvona danas ima zagarebačka Katerdrala?; za koju godinu je "Surogat" dobio Oscara?; koja su značenja riječi "trombun" i "rasove"?; gdje se nalazi Eufrazijeva bazilika izgrađena 553. godine?; tko pjeva "Ja san umra za ljubav"?; koliko kilograma jabuka godišnje pojede stanovnik Hrvatske i koliko kilograma komunalnog otpada prosječni građanin Hrvatske proizvede u jednoj godini?
Odgovore na ova i još mnogo zanimljivh pitanja saznajte ove, druge nedjelje Adventa. Igrajte se i veselite s nama od 17.50 na Prvom programu HRT-a.

Scenarista:
Voditelj: Mirko Fodor

Slike

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Schlag den Star (2009)

    image
    Schlag den Star is a spin-off of Schlag den Raab.
  • Ulični genije (2013)

    image
    Nova takmičarska emisija o popularnoj nauci i inženjeringu koji od publike širom sveta zahteva da odaberu prave ishode neverovatnih eksperimenata.
  • Saber y ganar (1997)

    image
    Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
  • Questions Pour Un Champion (1988)

    image
    Julien Lepers hosts a general knowledge quiz competition wherein various contestants compete against each other to win the prize money.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.