poster

Patrole na putevima

Motorway Patrol (1999)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 16

EPIZODA: 20

SADRžAJ

Ova serija donosi najluđe avanture članova novozelandske cestovne patrole; puno kaosa na autocestama, vozačkih nepodopština, brzih potjera s autima i psima u glavnim ulogama, preteških vozila i užitaka prvenstva u ragbiju.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Policija divljih predela (2015)

    image
    Pratite policajce koji štite najnepristupačnije terene. Serija prati WSDFW Law Enforcement, kanadske policajce koji rade na nepristupačnim planinskim terenima,...
  • Sedmoro malih Džonstona (2013)

    image
    Džonstonovi su porodica koju čini sedmoro malih ljudi koji žive u Džordžiji. Oni su u procesu izgradnje specijalnog doma za sebe prema odgovarajućim dimenzijama.
  • Portali ka paklu (2019)

    image
    Jack Osbourne i Katrina Weidman kreću u Juneau na Aljasci. Prvi put istražuju hotel koji je povezan s demonskim aktivnostima.
  • Gusarsko blago templara (2015)

    image
    Uz ekskluzivan pristup fantastičnom otkriću pet gusarskih brodova, tim će se baviti iskopavanjima i na kopnu i u moru - u potrazi za izgubljenim blagom; istražiće...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.