poster

Krv i blago

Blood & Treasure (2019)

akcija | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 13

SADRžAJ

"Krv i blago" prati genijalnog antikvara i kradljivca umetničkih dela koji se ujedinjuju da bi zaustavili teroristu koji finansira svoje poduhvate krađom blaga.
Akcijska avanturistička drama o briljantnom stručnjaku za antikvitete i lukavoj kradljivici umetnina koji se udružuju kako bi uhvatili nemilosrdnog teroristu koji svoje napade financira ukradenim blagom. Dok prelaze svet loveći svoju metu, neočekivano se nađu u središtu 2000-godišnje bitke za kolevku civilizacije.

Slike

Krv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blagoKrv i blago

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Magnum (2018)

    image
    Serija prati Tomasa Magnuma, odlikovanog bivšeg vojnika, koji će nakon povratka iz Avganistana ponovo upotrebiti svoje veštine koje je stekao u vojsci da bi...
  • Treadstone (2019)

    image
    Treadstone je projekat koji ima za cilj stvaranje nemilosrdnih i poslušnih ubica koji će izvršavati sve postavljene zadatke.
  • Najbolji letači (2017)

    image
    'Najbolji u letu' je akcijska avantura za najmlađe u kojoj pratimo tim mladih ptica, željnih treninga, na Top Wing akademiji.
  • Zoltan, čovek-vuk (2015)

    image
    Pogledajte novi reality show o pustolovinama Zoltana Horkaija, stručnjaka za divlje životinje, koji trenira životinje za filmsku i TV industriju.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.