SADRžAJ

Svake subote u terminu od 13.30 do 15 časova očekuju nas zanimljive priče o poznatima, ekskluzivni gosti i prilozi. Voditeljski dvojac, koji čine Vesna Milanović i Siniša Medić, u novom studiju, sa potpuno novom scenografijom obećava zanimljiv, razdragan i ekskluzivan sadržaj, koji će ponuditi gledaocima i podsetiti ih na neka stara vremena, predstaviti nova lica, ali razgovarati sa najeminentnijim ličnostima sa naše javne scene.

Slike

Zvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde Granda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Oxygen

    image
  • Top List

    image
  • Pinkove zvezde

    image
    Kroz serijal emisija, talentovani vokalni izvođači nadmeću se za mesto Pinkove Zvezde. U dva različita muzička žanra moraće da dokažu svoje pevačko znanje....
  • Grand parada

    image
    Muzički show namenjen ljubiteljima narodne muzike u kojem se mogu videti brojne estradne zvezde i čuti novosti o svim izvodjačima iz muzičke kuće "Grand".
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.