Kroz serijal emisija, talentovani vokalni izvođači nadmeću se za mesto Pinkove Zvezde. U dva različita muzička žanra moraće da dokažu svoje pevačko znanje. Petočlani stručni žiri odabira takmičare na osnovu njihovih pre svega vokalnih sposobnosti, ali I umećem da vladaju scenom. Od emisije do emisije, ovaj spektakularni muzički šou program postaje sve uzbudljiviji I svrstava se u najgledanije muzičko takmičenje na Balkanu.

Emitovanje na kanalima:

PINK Zabava  

Bilo je na kanalima:

Pink Show  Pink BH  Pink M  PINK PLUS  PINK  Nova M  

Sledeće epizode:

petak
23:28
Pinkove zvezde
danas
06:33
Pinkove zvezde
danas
13:47
Pinkove zvezde
3.5.24.
22:04
Pinkove zvezde
4.5.24.
05:13
Pinkove zvezde
4.5.24.
13:15
Pinkove zvezde
PREPORUKE
  • Ja volim Srbiju (2010)

    image
    "Ja volim Srbiju" je zabavno-muzički šou program u kom svi učesnici i TV gledaoci, kroz fer nadmetanje u znanju, proveravaju koliko poznaju zemlju u kojoj žive....
  • Grand parada

    image
    Muzički show namenjen ljubiteljima narodne muzike u kojem se mogu videti brojne estradne zvezde i čuti novosti o svim izvodjačima iz muzičke kuće "Grand".
  • Oxygen

    image
  • Audicija (2015)

    image
    U ovom šou programu iz nedelje u nedelju upoznavaćemo nove zanimljive takmičare koji će imati trominutnu tačku kojom će pokušati da zadrže svoje mesto u ovom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.