poster

Policajke iz L. A.

L.A.'s Finest (2019)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SADRžAJ

Serija je spin-of serijala filmova Bad Boys, sa sličnim sinopsisom: pratiće nesvakidašnji policijski tandem u borbi protiv najopasnijih kriminalaca. S tim da će tandem ovaj put činiti Gabrijel Junion i Džesika Alba, a poprište bitke biti grad Los Anđeles. Ove dve žene se ne slažu u mnogo čemu, ali nalaze zajedničko stajalište kada se radi o hvatanju najopasnijih kriminalaca u Los Angelesu.

Slike

Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.Policajke iz L. A.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tandermenovi (2013)

    image
    Pratite par blizanaca superheroja, Fibi i Maksa Tandermena, sa potpuno različitim ličnostima, koji idu u školu, druže se sa prijateljima i žive u porodici...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.