poster

Preživljavanje - Goli i uplašeni: Haunted and Hungry

Naked and Afraid (2022)

Discovery Channel | četvrtak | 23:00

SEZONA: 8

EPIZODA: 7 - Haunted and Hungry

SADRžAJ

Zek i En moraju da savladaju veliku vrućinu, komarce i smrtonosne zmije da bi preživeli u Santa Katalini. Ova kolumbijska džungla ima krvavu prošlost i priča se da je prokleta.

Slike

Preživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeniPreživljavanje - Goli i uplašeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Legende o divljini (2020)

    image
    Vodič kroz divljinu Demijan Dafi i fotograf Mat Hofman uputili su se u neka od najopasnijih područja da bi pronašli odgovore na najzanimljivije misterije prirode.
  • Taste the Nation with Padma Lakshmi (2020)

    image
    Host Padma Lakshmi takes audiences on a journey across America, exploring the rich and diverse food culture of various immigrant groups, seeking out the people...
  • Brajanovo ostrvo (2019)

    image
    The Baeumler family relocates to the Bahamas with the hope of renovating and opening a beachfront resort.
  • Welcome to Earth (2021)

    image
    Will Smith travels to the extreme ends of the earth from active volcanoes to deep ocean adventures.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.