poster

Dar Mar

Dar Mar (2020)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 113

SADRžAJ

Juri pada na pamet kako privući investitore u Dizmovo. Odlučuje Dizmovo pretvoriti u 'grad ljubavi', a gostionicu u 'hotel ljubavi'.
Željko i Milena traže mjesto gdje mogu konzumirati ljubav, ali nailaze na prepreke. Kod Željka su dežurne Beba i Ankica, a u gostionici ih sprječava zaštitnički nastrojen Jure.
Jana je izbezumljena nakon Ljubinog odlaska, odlazi do Ćuka i Hrušta, a Mile, u zamjenu za informaciju o Ljubi, iznuđuje 100 kn. Pero ponovno odlučuje zavesti Janu, te joj dolazi pjevati pod prozor. Jana mu slomi srce priznanjem da je odustala od muškaraca.
Božena je tužna nakon Kruninog odlaska, a Mile je tješi na svoj način, praktički se useljava kod nje i nalazi im novi zadatak - sumnjivce Grobove.
Violeti je dosta Daliborove ekstremne štednje, pogotovo kad joj objavi novi plan o sakupljanju boca za otkup.

Slike

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bruklin 9-9 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Zašto žene ubijaju (2019)

    image
    Serija "Zašto žene ubijaju", prikazuje živote tri žene koje žive u tri različite dekade: domaćice iz šezdesetih, članice visokog društva iz osamdesetih i advokata...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.