SEZONA: 1

EPIZODA: 6 - Escobar Goes to War

SADRžAJ

Kralj kokaina Pablo Eskobar vodi rat na dva fronta: protiv vlasti i svojih rivala, kartela Kali. Njegovu kampanju terora čine uništavanje aviona bombom i čak ubistva političara. Međutim, neprijatelji se udružuju protiv kralja kokaina.

Slike

Narko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ćorkirani u inostranstvu (2007)

    image
    „Ćorkiranih u inostranstvu“ prati zapadne putnike koji se nađu u borbi za opstanak, zatočeni u nekim od najsmrtonosnijih regiona sveta.
  • Avionske nesreće (2003)

    image
    Avionske nesreće prikazuje ovu i druge priče o neverovatnim opstancima i srceparajućim katastrofama nekih od najtragičnijih incidenata u istoriji avijacije.
  • Čovječanstvo, priča o nama (2012)

    image
    Na jedinstvenoj planeti jedinstvena vrsta pravi svoje prve korake: početak čovječanstva. Ali to je svijet pun opasnosti. Prijeti mu izumiranje, a mi osmišljavamo...
  • Zakasnela pravda (2017)

    image
    Emisija "Neriješeni slučajevi" prati detektive i članove obitelji koji su zahvaljujući predanosti ponovno otvorili slučajeve koji su godinama stajali u ladicama i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.