EPIZODA: 85

SADRžAJ

Kavkaz i Zafer obećavaju jedan drugom da se više nikada neće posvađati. U tijeku su pregovori oko organizacije meča između Kavkaza i Doukhe. Kerem otkriva Zaferu kako voli njegovu sestru, te je želi oženiti. Selvi dobija fantastičan posao, a Zafer šokiran onim što vidi u njenom dućanu. Kavkaz nudi brak Suni i ona pristaje. Zafer govori Nesli kako je između njega i Nesli definitivno gotovo. Tansel naređuje Dumanu da ubije Kavkaza po svaku cijenu.

Slike

ŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampion

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kobra (1996)

    image
    Oni su uistinu najbrži i najžešći - policajci s autoputa! Najuspješniji njemački akcijski serijal, serija koja je tijekom 15 godina postala hit i etablirala se...
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • Reži me (2003)

    image
    Doktori Sean McNamara (Dylan Walsh) i Christian Troy (Julian McMahon) najbolji su prijatelji i partneri u McNamara/Troy, popularnoj klinici za plastičnu kirurgiju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.