EPIZODA: 70

SADRžAJ

Jaman otkriva Serhatu kako je Muđela ovog puta zaista u drugom stanju, ali Serhat ne vjeruje. Selvi govori Zaferu kako joj je dosta njegovog nezrelog ponašanja, a on se pravda govoreći kako ne postoji muka koja ga nije snašla. Kavkaz je šokiran zbog saznanja da će Zafer pripremati Kerema na meč sa Steigerom. Mithat obavještava Kadu kako je Steiger povrijedio ruku i kako su se svi kladili na Kerema, te on odmah odlazi da Zaferu i Keremu proslijedi dobru vijest. Suna se sprema na put i oprašta se od Kavkaza i Guneša.

Slike

ŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampion

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Ubiti Iv (2018)

    image
    Iv je dokona radnica bezbednosne službe, veoma britkog uma. Vilanel je elegantna i talentovana za ubijanje. Ove dve izuzetno inteligentne žene, podjednako...
  • Milijarde (2016)

    image
    Dobitnici Emija i Zlatnog globusa, Pol Džijamati i Dejmijan Luis, glume u ovoj zamršenoj drami o ulozi politike u svetu njujorških visokih finansija. Putevi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.