Nakon što se nerado vrati u svoj turistički rodni grad Rozvel, u Novom Meksiku, Liz otkriva šokantnu istinu o svojoj simpatiji iz tinejdžerskih dana, koji je sada policajac: On je vanzemaljac koji krije svoje vanzemaljske sposobnosti.
Rozvel, Novi Meksiko. Meštanka, Liz Ortečo, napustila ga je pre deset godina, nakon smrti svoje voljene starije sestre. Međutim, kada se njen otac razboli, ona se nerado vraća u svoj turistički rodni grad da živi sa njim. Kada Liz stigne, ona uspostavi kontakt sa Maksom Evansom, simpatijom iz tinejdžerskih dana, koji je sada policajac u Rozvelu. Između njih se odmah pojavi hemija. Ali, Liz ubrzo otkriva šokantnu istinu: Maks je vanzemaljac koji celog života krije svoje vanzemaljske sposobnosti, kao i njegovi brat i sestra, Izabel i Majkl. Dok se Liz i Maks zbližavaju, posle deset godina razdvojenosti, njoj postaje sve teže da krije istinu od svoje najbolje drugarice, Marije Deluke, i poverljivog bivšeg dečka, dr Kajla Valentija. U međuvremenu, dugotrajna vladina zavera koju predvodi glavni narednik, Džesi Manes, i politika straha i mržnje koja divlja u Rozvelu, preti da razotkrije Maksa i njegovu porodicu i ugrozi njegovu ljubavnu vezu sa Liz... kao i njihove živote.

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO2  

PREPORUKE
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.