poster

Otvoreni studio

Otvoreni studio

informativni, talk-show | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

U Otvorenom studiju razgovara se o gotovo svim temama od politike, gospodarstva, poduzetništva, do kulture, znanosti i obrazovanja. Emisija je i prigoda za predstavljanje određenih gradskih ili županijskih projekata i programa o kojima se na taj način informiraju gledatelji kako bi bili upućeniji i uključeni u sve vidove sudjelovanja i suradnje s lokalnom samoupravom. Emisija je to koja je uspjela pobuditi veliki interes gledatelja, kako svojim temama tako i izborom gostiju u studiju, koji nisu samo iz naše regije, već su to vrlo često eminentni stručnjaci u svom području na nivou čitave države, a ponekad i iz inozemstva. Uz informativni dio emisije "Otvoreni studio" posebno smo ponosni na interaktivnost emisije koju postižemo s našim gledateljima koji nam osim telefonskih poziva izravno u emisiju, upućuju i puno pisama i upita putem elektronske pošte.

PREPORUKE
  • The debate

    image
    Live debate show on the key topic of the day with four guests from different corners of the globe, focusing on areas such as politics, culture, sports, economy...
  • The Heat

    image
    The Heat is a daily talk show anchored from Washington, D.C. It focuses on top stories making news globally.
  • Porta a porta (1996)

    image
    The host invites government representatives and experts to discuss international affairs and politics from multiple perspectives.
  • The Lead with Jake Tapper (2013)

    image
    "The Lead" pokriva sve dnevne najvažnije vijesti iz cijele zemlje i svijeta, naslove koji obuhvaćaju politiku, novac, sport i popularnu kulturu. `The Lead' radi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.