poster

Varoški amarcord

Varoški amarcord (2017)

dokumentarni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocena korisnika: 10/10

Četverodijelna dokumentarna serija o dalmatinskim varošima predstavljenih iz perspektive živopisnih legendi, njihovih sjećanja na djetinjstvo i život u gradu u kojem su odrasli. Vraćamo se u vrijeme prije Drugog svjetskog rata i nakon njega kad su dalmatinske varoši bile bijedni, siromašni, pomalo zastrašujući, prilično opaki i suludo duhoviti dijelovi grada. Ispadali su odatle pravi felinijevski likovi, oriđinali, ali i genijalci, luzeri i životni pobjednici, svi oni sabijeni u tijesnim kalama, kućama i zajedničkim odrastanjima.

Emitovanje na kanalima:

HTV2  

Bilo je na kanalima:

HTV1  HTV4  HTV3  

Sledeće epizode:

subota
16:20
Varoški amarcord 2: Luko i mačke naglavačke 1, ep. 4, dokumentarna serija
PREPORUKE
  • Bardovi teatra

    image
    Dokumentarni serijal o poznatim domaćim glumcima teatra
  • Eko perspektive

    image
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Zlatne ruke

    image
    Stara izreka kaže "što mu oči vide, to ruke naprave". Veštine koje ćete imati priliku da vidite u serijalu "Zlatne Ruke" na najbolji način opisuju mentalitet i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.