Različita mišljenja i pristupi važnim događajima, ličnostima i problemima, ostavljaju gledaocu prostor da sam donosi zaključke. U osam sezona emitovanja u Upitniku je gostovalo više stotina ličnosti iz političkog života zemlje i okruženja, među njima i veliki broj ekskluzivnih imena.

Od nastanka emisije do danas, prema zvaničnim merenjima agencije AGB Nielsen Media Research, Upitnik je jedna od najgledanijih tok-šou emisija na svim srpskim televizijama.

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja.

Bilo je na kanalima:

RTS SVET  RTS1  RTS2  Hayat 2  Hayat TV  

PREPORUKE
  • Dnevnik

    image
    Najgledanija informativna emisija HRT-a s pregršt najnovijih vijesti iz zemlja i svijeta, reportaža, javljanja uživo, intervjua, sporta, vremena...
  • Трилинг

    image
    Магазин за нашите креативни, провокативни, општествени и политички движења.
  • Wetter vor acht (1994)

    image
    How will the weather be? The video for weather forecast in the Ersten.
  • Witness

    image
    WITNESS: verb. to see for oneself. At Euronews we are committed to people’s stories and the truth. ‘Euronews Witness’ brings world issues into focus through the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.