Postoji niz zanimanja i ljudskih aktivnosti koje svoj vrhunac dosežu u jednom danu u godini ili čak u jednom danu tijekom čitavog radnog vijeka. Ova desetodijelna dokumentarna serija gledateljima nastoji približiti upravo taj "najduži dan" u životu voditelja alkarske ergele, kontrolora leta, kuhara, organizatorice vjenčanja, pirotehničara, arhitekta, smetlara, voditelja vukovarskog kupališta, kazališnog redatelja i modne dizajnerice.

Uvjerit ćete se da svako zanimanje ima svoje posebnosti, ali da im je svima zajednička potreba za voljom, znanjem i ljubavlju prema svom poslu.
"Najduži dan" je serija koja slavi ljudski rad i znanje u svim njihovim oblicima.
Produkcija: Drugi plan za HRT, 2015.

Bilo je na kanalima:

HTV3  HTV4  HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
  • Medicus

    image
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.