Fleš Valon ili Valonska strijela (franc. La Flèche Wallonne)[1] jednodnevni je biciklistički klasik koji se održava krajem aprila u Belgiji. Jedan je od Ardenskih klasika, a održava se između Amstel gold rejsa i Lijež—Bastonj—Liježa. Ranije su se Fleš Valon i Lijež—Bastonj—Lijež vozili za vikend, ali poslednjih godina je uspostavljen razmak od nekoliko dana (najčešće sedam) između dvije trke.

Bilo je na kanalima:

Eurosport  Eurosport 2  France 3  

PREPORUKE
  • Vuelta a Burgos Feminas

    image
    Vuelta a Burgos Feminas je ženska biciklistička utrka u Španjolskoj i dioje UCI Women's World Toura. Utrka se održava u autonomnoj regiji Kastilja i León na...
  • Cape Epic

    image
    The Absa Cape Epic is a physically grueling and mentally demanding mountain bike multi-stage race set in South Africa's Western Cape region.
  • Giro d'Italia

    image
    Giro d'Italia je biciklistička cestovna utrka koja se jednom godišnje održava u Italiji, utrka traje tri tjedna, a najčešće se održava u svibnju (ponekad lipnju).
  • UCI BMX World Championships

    image
    Svjetska prvenstva u biciklističkom motokrosu (BMX) su serija biciklističkih utrka pod organizacijom Međunarodne biciklističke unije (UCI).
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.