Viktor i Valentino je natprirodna avanturistička komedija o dvojici polubraće koja provode leto sa bakom u mestu po imenu Monte Makabre, malom gradiću gde mitovi i legende latinoameričkog folklora oživljavaju. Njihova baka Čata im daje zadatak da zajedno vode njenu tezgu sa takosima omiljenu u gradiću. Ovo nije tako lako kao što se čini na prvi pogled, jer su Vik i Val nebičan par. Ali ona je uverena da će se oni zbližiti više nego ikada, kada sve dođe na svoje. Spolja gledano, Monte Makabre deluje kao običan pustinjski grad u kome se živi sporo, ali Viktor i Valentino ubrzo otkrivaju da je ovde po sredi nešto neobično. Otkrivaju da likovi iz podzemnog sveta, stvorenja iz drevnog folklora, mesta poznata samo iz legendi i bića opisana samo u mitovima, imaju veze sa ovim mestom!

Bilo je na kanalima:

HBO2  HBO3  Cartoon Network  

PREPORUKE
  • Kreg sa potoka (2018)

    image
    Uzmite svoj mač od toalet-papira i pratite najbolje drugare Krega, Džej-Pija i Kelsi dok istražuju potok u svom kraju - bezgranični svet kojim upravljaju klinci,...
  • Braća medvjedići (2022)

    image
    The bear siblings, Grizz, Panda and Ice Bear, in different locations around the world, on their journey to find a perfect permanent home.
  • Veliki šou Bebe ajkule (2020)

    image
    Božić je iza ugla, a najpopularnija igračka sezone - podrig-mehurići - je na vrhu spiska želja Bebe Ajkule i Vilijama. Ali kad Deda Ugriz nestane, oni moraju da...
  • Snažni mali Bheem (2019)

    image
    An innocent toddler's boundless curiosity - and extraordinary might - lead to mischief and adventure in his small Indian town.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.