poster

Ovčica Šone: Ovčicijada

Shaun the Sheep Championsheeps (2012)

animirani, komedija, obiteljski, kratkometražni | Ujedinjeno kraljevstvo
Režiser: Lee Wilton

Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 10/10

Život na farmi postaje prava olimpijada kada Šone i prijatelji odluče da organizuju veličanstveno sportsko takmičenje.
Spremite se za pravu akcionu avanturu kada se Ardmanova Ovčica Šone pojavi u sportkom stilu u novom serijalu jednominutnih filmova. Šone i prijatellji su u sportskom raspoloženju i odlučuju da organizuju svoje takmičenje na farmi. Uporni i maštoviti, kao i uvek, Šone i prijatelji organizuju niz spektakularnih sportskih događaja na stadoinu koji su sami sagradili. Uz sva uzbuđenja i razočaranja koja su deo sporta, Šone i prijatelji se takmiče za pobedu, usput se trudeći da Farmer ne sazna šta oni to rade. Udobno se smestite i uživajte u najuzbudljivijem sportskom događaju na farmi Mosi Botom, uz vašu omiljenu Ovčicu Šoneta, ali i nekoliko novih likova.

Emitovanje na kanalima:

HBO2  

Bilo je na kanalima:

France 3  

Sledeće epizode:

utorak
06:00
Ovčica Šone: Ovčicijada
1.7.24.
08:55
Ovčica Šone: Ovčicijada
PREPORUKE
  • Toobys

    image
    Toobys je zabavno učenje za djecu do 5 godina. Visokokvalitetni filmovi s originalnim pjesmama anglofone dječje klasike.
  • Slatki dom

    image
    U bajkama ""Slatki dom"" vidimo mladunčad životinja koju djeca već dobro poznaju, i koja će se nakon otkrića svoje okolice vratiti svojoj obitelji i s radošću...
  • Hubbi and Friends

    image
    These countryside handymen are going through many entertaining adventures while fixing everything, even what is not at all broken.
  • Train

    image
    The conductor and his little train takes everyone to the right place.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.