SADRžAJ

Ali, Garfild nije običan ljubimac - on je debeo, sarkastičan, arogantan, neće uraditi ništa što ne mora i više voli da jede lazanje nego da uradi nešto što ga je Džon zamolio. Uprkos svim nedostacima, Džon voli Garfilda.
Međutim, problemi će nastati kada Džon odluči da usvoji još jednog ljubimca i to - psa. Obožavani mačak više nije centar pažnje i zbog toga mu se uopšte ne sviđa Odi, simpatičan i energičan psić čija je jedina mana to što je preterano naivan.
Dok Džon obožava Odija i dopada mu se ideja da sada ima dva ljubimca zbog kojih češće odlazi kod Liz Vilson (Dženifer Lav Hjuit), veterinarke koja mu se dopada, Garfild odlučuje da ga eliminiše iz njihovih života. Tako će Odi postati novi ljubimac Harija Čepmena (Stiven Tobolovski), televizijskog voditelja koji je ljubitelj životinja samo dok su kamere uključene.
Iako u početku uživa u činjenici što je ponovo jedini i najvoljeniji kućni ljubimac, Garfild će ubrzo shvatiti koliko je pogrešio. I s obzirom na to da će pokušati da ispravi svoju grešku videćemo Garfilda u retkim trenucima nesebičnosti.
Ostvarenje Garfild (Garfield, 2004) režirao je Piter Hjuit.

Slike

GarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfild

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.