SADRžAJ

Dana i Artur, naizgled savršen par, u braku su gotovo deset godina. Ali, dok ih pratimo tokom 24 sata u Bukureštu, sumnje, različite potrebe i borbe sa unutrašnjim demonima konstantno izlaze na površinu.
Dana i Artur, žena i muž u četrdesetima, u braku su gotovo deset godina. Oni su ljudi koje društvo, porodica i prijatelji vole kao par, ali ih preziru odvojeno. Zbog njihovih potreba, uverenja, životnih izbora i unutrašnjih demona, doći će dan kada će morati da otkriju da li je rastanak najveći dokaz ljubavi.

Slike

ČudovištaČudovištaČudovištaČudovištaČudovištaČudovištaČudovišta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Në prag të jetës (1985)

    image
  • Unë e dua erën (1991)

    image
  • Rejčel se Udaje (2008)

    image
    Kada se Kim (En Hetvej) vrati u dom porodice Bakmen na venčanje svoje sestre Rejčel (Rouzmeri de Vit), ona sa sobom donosi dugu istoriju ličnih kriza, porodičnih...
  • Fantomska nit (2017)

    image
    U pedesetim godinama XX veka, u glamuroznom posleratnom Londonu, renomirani krojač i modni kreator Rejnolds Vudkok i njegova sestra Siril su u žiži visoke mode i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.