Djeca srama

Chine, les enfants de la honte (2014)

dokumentarni | Francuska
Režiser: Elodie Pakosz

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.7/10

SADRžAJ

Little Bud, njen brat Little Dragon i Miao-Miao, neka su od sretne djece koja žive u Sunčanim selima čija je osnivačica gospođa Zhang Shuquin. U stvarnosti oni imaju tešku prošlost i sadašnjost s kojom se bore - potomci su ljudi osuđenih na smrt. Ovaj dokumentarac prikazuje živote i dnevnu rutinu te djece i njihove dobročiniteljice tijekom dvije godine. Kineska poslovica ‘Tigrovi ne rađaju mačiće’ objašnjava kako se ova ranjiva djeca često ne usvajaju - odbačena su i prezrena od ostatka društva. Gospođa Zhang Shuguin postavila je ‘na noge’ deset sirotišta za njihov odgoj, koja djeci pružaju svjetliju budućnost.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Magnum Dopus: The Making of Jay and Silent Bob Reboot (2020)

    image
    Behind the scenes and the making of "Jay and Silent Bob Reboot"
  • Radost korišćenja podataka (2016)

    image
    Matematičar dr Hana Fraj uvodi nas u svet podataka i pokazuje kako pretvaramo podatke u smislene informacije. Od poljoprivrede do tekstova sa Vikipedije, dr Fraj...
  • We Steal Secrets (2013)

    image
    A documentary that details the creation of Julian Assange's controversial website, which facilitated the largest security breach in U.S. history.
  • Poslednja oaza (1983)

    image
    Kada se u proleće jata ptica vraćaju s dalekog juga, preleću urbane prostore koje stvara čovek, da se nepogrešivo, bez kompasa i geografske karte, nađu izvan...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.