Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 8/10

SADRžAJ

Škotske šumske mačke odmilja nazivaju škotskim tigrovima ili tigrovima s Visočja. Tako su ih nazvali zbog prugasta krzna i zbog toga što su ne samo jedan od najvećih grabežljivaca u Britaniji nego i jedina velika mačka Ujedinjenog Kraljevstva.
Dokumentarni film govori o nesigurnom životu škotske šumske mačke, njezinu statusu i o tome što čuvari prirode poduzimaju kako bi osigurali njezin opstanak. Širenje znanja o njezinu postojanju i svijesti o njezinu statusu među širom publikom ključno je za sprečavanje njezina nestanka.

Glas: Iain Glen
Scenarista:
TRAJANJE: 55 min

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uživo iz svemira (2014)

    image
    Vodimo vas na put oko svijeta, i to doslovno, u ovom spektakularnom televizijskom događaju iz kontrolne postaje Međunarodne svemirske postaje u Houstonu. U...
  • Furtuna (1959)

    image
    Story depicting the national liberation struggle of the Albanian people against the Italian and German invaders during World War II.
  • The Skywalker Legacy (2020)

    image
    The Making of Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019).
  • Planet FIFA (2016)

    image
    Na posljednjem kongresu održanom 28. svibnja 2015. FIFA je prokazana kao do srži korumpirana organizacija. Namješteni izbori, kupovanje domaćinstava svjetskih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.