SADRžAJ

Godine 1284. grad Hamelin napala je najezda pacova. Neznajući šta da radi, gradska vlast prihvata ponudu neobičnog došljaka spremnog da, u zamenu za novac, izvuče pacove iz grada. Čovek je svirajući na fruli privukao pacove odvukavši ih do reke gde su se svi do jednog udavili. Međutim, grad se oglušio o dato obećanje i odbio da plati. Prevaren i ljut frulaš je napustio grad da bi se kasnije vratio i željan osvete. Dok su građani boravili u crkvi frulaš je zasvirao. Sva deca Hamelina pohrlila su privučena njegovom muzikom nestajući zauvek sa osvetoljubivim frulašem.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Brave Little Tailor (1956)

    image
    Screen version of the fairy tales of the Brothers Grimm "The Brave Little Tailor"
  • Alvin i veverice (2007)

    image
    Na samom početku filma upoznajemo tri veverice – Alvina, Simona i Teodora, koji gledaju kako njihov dom obara kompanija za prodaju božićnih jelki. Dok su još uvek...
  • Čudovište u Parizu (2011)

    image
    Pariz, 1910. Emil, stidljivi kino-operater i Raul, živopisni pronalazač, upliću se u lov na čudovište koje teroriše stanovnike grada. Udružuju snage sa Lusil,...
  • Letopisi Narnije - Lav, veštica i orman (2005)

    image
    Četvoro dece kroz orman otputuje u Narniju i sazna da je njihova sudbina da je oslobode dok im u tome pomaže mistični lav.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.